"ΣΕΜΕΛΗ"
- Η κάβα μας

Κάντε κλικ στις εικόνες για μεγέθυνση

1963

Τότε ξεκινά τη λειτουργία της η κάβα "Παπαδόπουλος Βασίλειος". Μικρή, "περιεκτική", επρόκειτο να διαγράψει μια πορεία και αυτή μέσα στο χρόνο΄ πορεία που χαράχτηκε τότε από τον ιδιοκτήτη, του οποίου και το όνομα έφερε αρχικά.

1990

H κάβα " Παπαδόπουλος Βασίλειος’’ αλλάζει "μικρό" όνομα και γίνεται "Παπαδόπουλος Θεόδωρος"’. Αλλάζει όμως και μορφή και "πορεία πλεύσης". Εκσυγχρονίζεται, "ανοίγεται" σε περισσότερες περιοχές καλύπτοντας με χονδρική πώληση μαγαζιά μικρά και μεγάλα, ενώ ταυτόχρονα στη λιανική πώληση δημιουργεί παράδοση με το εκτεταμένο ωράριο λειτουργίας της (ανοιχτά καθημερινά από το πρωί έως τα μεσάνυχτα σχεδόν όλο το χρόνο).

1995

Η κάβα μας χρησιμοποιεί πλέον την υψηλή τεχνολογία. Μηχανογραφούνται τα αρχεία και πελατολόγιά της διευκολύνοντας έτσι τους συνεργάτες της.

2000

Το "μαγαζάκι" που ξεκίνησε την πορεία του το 1963 μετονομάζεται. Γίνεται "ΣΕΜΕΛΗ" θυμίζοντας στους γνώστες της μυθολογίας τη μητέρα του Διονύσου, του υμνητή του οίνου και του γλεντιού.

Ταυτόχρονα μια αργή μα σταθερή ανακαίνηση το μετατρέπει σ’ένα κουκλίστικο οίκο του ποτού.

Ένα οργανωμένο δίκτυο διανομής μάς επιτρέπει να στέλνουμε σε όποιο χώρο εσείς ζητήσετε και σε όλες τις εορτές, όμορφα στολισμένα καλάθια με ποτά της αρεσκείας σας.

Το ίδιο άλλωστε είμαστε σε θέση να κάνουμε και για μεγάλες εταιρείες, αναλαμβάνοντας το στολισμό ποικίλων καλαθιών με ποτά που χρησιμοποιούνται ως δώρα για τους εργαζόμενους.

2005

43 χρόνια μετά την έναρξη έχουν ήδη αλλάξει πολλά. Η κάβα μας "μεγάλωσε" κι εμείς, οι συντελεστές αυτής της οργανωμένης επιχείρησης ωριμάσαμε.

Η φιλοδοξία μας να επιτύχουμε σ’αυτό που χρόνια προετοιμάζαμε επιτεύχθηκε.

Η ποιότητα και η απεριόριστη ποικιλία μας (εδώ θα βρείτε κάθε γνωστό μα και εντελώς άγνωστο στο ευρύ κοινό ποτό) οι προσιτές τιμές

και η εξαιρετική κατά γενική ομολογία εξυπηρέτηση των πελατών μας «συναντιούνται» σ’ ένα χώρο όμορφο, ζεστό, πεντακάθαρο, καλαίσθητο.

Σας καλούμε να τον επισκεφτείτε είτε από την ιστοσελίδα μας είτε από κοντά.

Θα διαπιστώσετε «ιδίοις όμμασι», τη φινέτσα, την καλοδιαχείριση αλλά και την ετοιμότητά μας να ικανοποιήσουμε κάθε επιθυμία σας που αφορά τον τομέα μας. Θα διαπιστώσετε «εν τέλει» πως η επιτυχία έχει λόγο κι αυτός δεν είναι άλλος από την ΠΟΙΟΤΗΤΑ.

2015

15 χρόνια μετά, συνεχίζουμε ακάθεκτοι  παρά την  οικονομική κρίση της χώρας μας. Προσπαθούμε να γινόμαστε συνεχώς καλύτεροι και παραγωγικότεροι.

Νέες ετικέτες κρασιών, χύμα ποτά, το καλύτερο τσίπουρο Τίρναβου, ούζο από την Μυτιλήνη, κονιάκ για γλυκά καθώς και διάφορες γεύσεις λικέρ σας περιμένουν να τα δοκιμάσετε.  

2016

Προσθέσαμε παραδοσιακά προϊόντα Τριπόλεως από αγνά ελληνικά υλικά. Παξιμάδια ντομάτας ρίγανης, λαδιού, πολύσπορα, καλαμποκιού, λαζάνια, χυλοπίτες, τραχανάδες. Επίσης γνήσια μαστίχα Χίου και ρακόμελο από την Αμοργό εξαιρετικής ποιότητας καθώς και ζαχαρωτά. Λουκούμια και ζελεδάκια σε διάφορες γεύσεις.